Event

Äntligen är det dags för det kompletta underhållsseminariet 2023 med Runtime & Erinova Group

Vi är mycket glada att åter kunna erbjuda dig och dina arbetskamrater möjligheten att medverka under två innehållsrika dagar på vackra Stenungsbaden i Bohuslän. Vår ambition är att varje deltagare ska få med sig en mängd nya verktyg och smarta lösningar som ökar tillgängligheten och gör att ni får ut mer av er anläggning – samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!

Seminariet samlar marknadens experter och du som deltagare har ett unikt tillfälle att skräddarsy din egen agenda. Tid är pengar och därför ska du få ut största möjliga nytta av den tid du investerar. Vi håller 6 seminarier parallellt och under två fullspäckade dagar har du möjlighet att välja mellan ett 40-tal olika utbildningsämnen, som du kan hoppa mellan på ett sätt som passar dig. Med andra ord, ett brett seminarieutbud som ger maximal utbildning.

Ta chansen att på ett effektivt sätt bygga på dina kunskaper och få med dig nya verktyg för din anläggnings underhåll och driftsäkerhet. Under eftermiddagen får vi inspiration från OS-mästaren Nils Van der Poel och på kvällen blir det underhållning med liveband på scen.

Vi ser fram emot din anmälan och hoppas få dela framtidens lösningar, inspiration och utveckling samt riktigt roliga dagar tillsammans med dig och dina kollegor!e

📅 Datum: 7-8 november

🏢 Plats: Stenungsbaden Yacht Club

Anmäl dig direkt via:
https://axacoair.se/go?Txr4ILcJ

Eller maila ifylld anmälningsblankett till:
stenungsbaden@protoma.se

 

logo