Lediga tjänster

Engineering application planner / sales engineer för industriella specialmaskiner

 

Är du sugen på att ta ett steg vidare i yrkeslivet och arbeta i ett expansivt företag där kunskap och kvalité är ledord? Har du intresse för teknik, problemlösning och gillar ansvar och kundkontakt? Ta chansen och sök tjänsten som Engineering application planner / sales engineer hos Runtime Enginering AB.

Runtime är ett företag med spetskompetens inom industrifläktar, bälgar och transportskruvar. Vi kombinerar erfarenhet och kompetens inom service och felsökning med ett brett utbud av produkter från starka leverantörer. Våra största kunder finner du inom energi- och processindustrin.

Runtime Engineering AB tillhör, tillsammans med Protoma AB, MLT Maskin & Laser Teknik AB och RELCON AB, koncernen Erinova Group som i dag sysselsätter ett 90-tal anställda och omsätter ca 180 miljoner.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I tjänsten hos oss kommer du i huvudsak att arbeta med att driva kundlösningar från behov till färdig offert. Kundbehovet kan vara allt från reservdelar till kompletta installationer. En majoritet av projekten rör industrifläktar men kan även gälla transportskruvar och kompressorer. Arbetet görs i nära samarbete med kunniga serviceingenjörer och leverantörer. Då vi är en liten organisation kommer du även att stötta vår serviceorganisation med arbetsorderhantering och resursplanering.

 

Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att driva flera projekt framåt samtidigt. Du gillar att kommunicera med både kunder och leverantörer för att hitta den bästa lösningen. Ofta drivs även projekt i samarbete med övriga bolag i koncernen t.ex. vid scanning av reservdelar.

 

Runtime är i en expansiv fas och det finns stort utrymme att påverka arbetssätt och utveckla affären både på kund- och leverantörssidan.

 

Kvalifikationer

• Ingenjörsexamen, teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service eller tekniskförsäljning mot industri
• Erfarenhet från kund- och leverantörskontakter
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skift
• God datorvana
• B- Körkort

 

Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att planera självständigt. Du är lösningsorienterad, men sitter inte på egen kammare för att lösa problem utan söker aktivt kunskap hos andra för att komma vidare i jobbet.
För att trivas i rollen är du flexibel och uthållig i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång.

 

Ytterligare information

Detta är en heltidstjänst och placeringsorten är öppet för diskussion. Du kommer att rapportera till VD i Göteborg.

 

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD, Thomas Haraldsson på +46 73 069 70 86 eller thomas.haraldsson@run-time.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR Business Partner, Sandra Kurvinen på +46 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@mlt.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Serviceingenjör med inriktning industrifläktar

Värdesätter du en varierande arbetsdag och en flexibel organisation? Har du intresse för teknik och problemlösning? Gillar du dessutom eget ansvar och kundkontakt? Då är rollen som Serviceingenjör med inriktning industrifläktar något för dig!

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som serviceingenjör kommer du arbeta med mätning, problemlösning och service av industrifläktar. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att identifiera och lösa problem på industrifläktar med tillhörande utrustning. Du identifierar behov av komponentutbyten och förbättringar samt driver dessa vidare mot kund.

 

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
• Minst 5-års erfarenhet av service och problemlösning på roterande maskiner
• Erfarenhet av balansering, uppriktning och vibrationsmätning
• Erfarenhet av Motion Amplification och 3D-scanning är meriterande
• B- Körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

Personliga egenskaper

• Ha egen drivkraft och viljan att utvecklas i din yrkesroll
• Förmåga att sätta kunden i fokus
• Stort ansvarstagande
• Vara ödmjuk i din framtoning

 

För att trivas i rollen som serviceingenjör är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång.

 

Mer om oss

RUNTIME Engineering AB är ett expertföretag med direkt fokus på industrifläktar, bälgar och transportskruvar. Vi kombinerar erfarenhet och kompetens inom service och felsökning med ett brett utbud av produkter från starka leverantörer.


RUNTIME Engineering AB tillhör koncernen ERINOVA AB tillsammans med Protoma AB, MLT Maskin & Laser Teknik AB och RELCON AB. Tillsammans är vi 90st anställda och omsätter 200MSEK.

 

Ytterligare information

Detta är en heltidstjänst och placeringsorten är öppet för diskussion. Placering i Finland (Jyväskylä) eller Norge (Oslo) kan vara möjligt för rätt sökande. Du kommer att rapportera till VD i Göteborg. Resor i tjänsten är vanligt förekommande.

 

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD, Thomas Haraldsson på +46 73 069 70 86 eller thomas.haraldsson@run-time.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR Business Partner, Sandra Kurvinen på +46 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@mlt.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

logo