Lediga tjänster

Serviceingenjör (södra Sverige)

Runtime söker dig som vill ta nästa steg i karriären och bli en del av vårt expertteam! Huvuduppdraget blir att utveckla fläktaffären både hos befintliga och nya kunder i södra Sverige. Du blir en nyckelspelare i vårt lilla team av problemlösare och får stora möjligheter att utveckla din kompetens. Rollen är omväxlande med tyngdpunkt ute hos kund för problemlösning och underhåll. Du bygger långsiktiga relationer och har förmåga att tänka ur ett större koncernperspektiv.


Runtime är ett expert företag med direkt fokus på industrifläktar, bälgar och transportskruvar. Vi kombinerar erfarenhet och kompetens inom service och felsökning med ett brett utbud av produkter från starka leverantörer. Runtime tillhör koncernen Erinova Group ihop med systerbolagen Protoma, MLT, Relcon och pureSignal. Tillsammans utgör vi en stark och sammansvetsad arbetsgrupp bestående av 100 dedikerade medarbetare. Genom vår gemensamma insats genererar vi en omsättning på ca 200MSEK.


Kvalifikationer


  • Minst 5-års erfarenhet av service och problemlösning på roterande maskiner
  • Erfarenhet av balansering, uppriktning och vibrationsmätning
  • Erfarenhet av IRIS-M Motion Amplification och 3D-scanning är meriterande
  • B- Körkort


Personliga egenskaper


  • Stor egen drivkraft och viljan att utvecklas i en expertroll
  • Ansvarstagande och förmåga att förstå kundens utmaningar och behov
  • Vara ödmjuk i din framtoning

För att trivas i rollen som serviceingenjör är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du kommer tillhöra ett team med hög kompetens och öppenhet där vi tillsammans hjälps åt för att lösa våra kunders utmaningar.Ytterligare information


Detta är en heltidsanställning och du rapporterar till VD, Thomas Haraldsson. 
Resor i tjänsten är vanligt förekommande.


För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD, Thomas Haraldsson på +46 73 069 70 86 eller thomas.haraldsson@run-time.seFör mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR Business Partner, Sandra Kurvinen på +46 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@mlt.seIntervjuer med interna/externa kandidater sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

logo